dimecres, 9 de gener del 2008

Todos los partidos catalanes cargan contra el nuevo vídeo lingüístico del PP

Us diré el millor d'aquest titular: o Ciutadans no és un partit català (cosa que és mentida perquè ha nascut a Catalunya i tenen l'esperit català tan endins que no els dóna la gana dissoldre's en un partit español), o Ciutadans també ha carregat contra el vídeo, cosa que podria ser perquè l'altre dia es van enfadar reclamant que els únics bilingüistes són ells (cosa que no s'entén perquè un altre dia estaven en contra dels que marquen a la gent per ideologia).

En resum: Ciutadans on sou? A la panxa del bou que no hi neva ni plou.

[editat]Ahà!

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, favorable como el PP a que se pueda escolarizar en castellano en Catalunya, se ha desmarcado también del vídeo, en su caso porque cree que el PP "se atreve a decir determinadas cosas en campaña sobre las que no ha hecho nada para cambiar", ni cuando gobernó en España con mayoría absoluta.

Catalans, espereu-vos a veure un govern de coalició entre PP i C's. Serà la bomba. Serà tal bomba que sortiran disparats tots els nacionalistes fins a separar-se de tal manera d'España que podran crear el seu Estat i viure eternament en pau.