dijous, 7 de febrer del 2008

Servei gratuït de blocs per a sobiranistes
La Xarxa de Blos Sobiranistes (xbs.cat), en col·laboració amb estatpropi.cat, ha creat catosfèrics, un nou servei gratuït de blocs per a sobiranistes.

Això mateix. Si fa un any tots els que sentim la terra van haver de remoure cel i terra per moure'ns a un domini .cat, ara podem tornar a moure-ho tot de lloc i deixar el botifler blogspot.com per anar a catosferics.cat.

Perquè ningú entendria que un blocaire sobiranista no tingués el bloc a catosferics.cat. Seria l'equivalent de l'armari pels gots de la cuina: On tens els gots? A l'armari dels gots. Què hi ha a l'armari dels gots? Gots. Què hi fa un got fora de l'armari dels gots? Res.

Després del "3cat24.cat" arriba ara el "catosferics.cat"!

Perquè el domini .cat només va ser el primer pas! Apunta't ara a catosferics.cat!

De totes maneres crec que han fracassat en el seu intent de crear un domini sobiranista. De la mateixa manera que van veure que un domini .cat no vol dir ser sobiranista, per què un "catosferics.cat" n'hauria de ser? Perquè som uns acomplexats i, en veritat no estan orgullosos de ser qui diuen que són.

Des d'aquí suggereixo crear tota una secció de catosfèrics amb bloc agrupats sota el domini "putaespaña.cat". Aaaaara si que es nota que sou sobiranistes i vos sentiu oprimits.

Si trobeu fora assenyat un domini tan desacomplexat, podeu seguir inserint delicadament subtilitats en aquesta cadena de sub-dominis amb projecte de país, un bon exemple seria: "catalunya.catosferics.cat" que t'arrela de soca arrel amb la nostra Comunitat Autonoma i compleix perfectament l'objectiu de repetir tantes vegades com sigui possible el trident identitari: "CAT".