divendres, 1 de febrer del 2008

ZP i Rajoy a Europa
Ara sóc a Palma de Mallorca, a l’entrega del premi ‘Nueva Economia Forum’ del 2008 a la cancellera alemanya, Angela Merkel. M’hi va convidar ella personalment i em va semblar que hi havia de ser. Al llarg del curt vol que separa Barcelona de Palma de Mallorca he vist la foto [...]

Això ho diu en Duran i Lleida. I el següent en Gabriel Bibiloni:

Palma de Mallorca?
Palma de Mallorca, nom que tots els mallorquins associen a la burocràcia madrilenya, començà a circular en el context de la reestructuració territorial de l'Estat en el segle passat, que creà les províncies i les capitals de província.

[...]

En virtut d'aquesta facultat el Govern Balear va promulgar el decret 36/1998 de 14 d'abril pel qual s'estableixen les formes oficials dels topònims de les Illes Balears. En aquest decret es determina que el nom oficial de la capital de l'illa és Palma, sense cap afegit.

I llavors jo li he posat un altre comentari al bloc del Duran. L'últim me'l va esborrar alegrement. Què passarà avui? L'he escrit amb un to més constitucional esperant que no me l'esborri. Déu dirà (i més en el cas d'en Duran).

el comentari:
Senyor Duran, enlloc de parlar de “Palma de Mallorca” li suggereixo que parli de “Palma”. Els motius aquí.

Oi que no l'esborrarà? L'he tractat de senyor i tot. I a més li he deixat espai perquè ell afegeixi un altre comentari dient: "té tota la raó senyor mai9, com pot veure en li ho he corregit perquè sóc savi i els savis corregim, i se'ns respecta per això, a qui no es respecta és a Catalunya, però sàpiga que si em vota això deixarà de ser així."

Per cert, molt divertit llegir que el Duran ens explica que l'Angela Merkel el va convidar personalment i a ell li va semblar que hi havia d'anar. Senyors, estem parlant d'anar a aplaudir a un premiat.

No puc evitar recordar a l'Ansar explicant-nos que el seu amic Bush l'havia convidat al seu ranxo de Texas.