dilluns, 3 de març del 2008

'Financial Times' dibuja un PP de «raíces franquistas» y un Zapatero «aburrido»
De la formación de Mariano Rajoy también sostiene que sus líderes actuales "no han completado el viaje desde sus raíces franquistas hasta un moderno partido de centro derecha".

[...]

No ahorra en críticas a la labor del PP en estos cuatro años de Ejecutivo del PSOE cuando el editorialista afirma que "en lugar de actuar como corresponde a una oposición parlamentaria, el PP ha intentado impugnar constitucionalmente importantes iniciativas de los socialistas en un intento de paralizar la labor del Gobierno".

Quan diu això del PP "impugnant constitucionalment importants iniciatives" està parlant de l'Estatut, no?

Jo estic molt més tranquil ara que el Financial Times diu que el PP no ha completat el viatge per deixar de ser franquista.

Per cert, de quines coses parla el diari ABC, no? Podent parlar del xantatge dels nacionalistes opten per parlar del que diuen uns anglesos. Trobo que tenen un criteri molt poc patriota.

4 comments:

bacus ha dit...

poc patriota? vigila que començaran a rodar caps d'un costat i l'altre.

salut i peles.

mai9 ha dit...

sí, sí, poc patriota. Que després no s'estranyin si España es desmembra. Si els que l'han de defensar estan llegint la premsa estrangera!

Anònim ha dit...

Heu llegit l'article del Newsweek?
Els reporters estrangers, tot i viure a madrit i tenir amistats i "confidents" madrilenys, se'n adonen que aquell país és vomitiu a tots els nivells.

Ramon III

mai9 ha dit...

Demà ho faré, ara mateix l'he trobat de la mà d'un antic comentarista d'aquest bloc.