divendres, 25 d’abril de 2008

Corbacho frena las aspiraciones de Castells y rechaza el grupo propio
'El PSC siempre ha pedido tener una visibilidad propia, pero no creo que la condición sine qua non es que haya grupo parlamentario propio. Creo que eso pasa más por la impliación del socialismo catalán en los temas del Estado' señaló Corbacho en Catalunya Ràdio.

Bé, ja en tenim un que no vol grup propi. Però que vagin en compte els "socialistes" "catalans" perquè van fer fora a Pasqual Maragall, i ara tenen a Ernest Maragall i Antoni Castells volent grup propi. Al final al PSC només quedaran cognoms no-catalans: Montilla, De Madre, Corbacho, Chacón, Bolaño.

He citat la frase del Corbacho perquè és l'etern problema dels catalans a España. Què són els "temas de Estado"? España sempre reclama més implicació dels catalans i a canvi: ens puteja.

Pujol denuncia el "cinismo" con el que se habla en España de "solidaridad" entre territorios
El ex presidente de la Generalitat ha recalcado que los catalanes son "los únicos" que se han "creído esto de la solidaridad"

Per dir-ho d'alguna manera: no en tenen prou en obligar-nos a saber Castellà, sinó que a més l'hem de parlar sense que es noti que som catalans. No només hem de ser solidaris, sinó que hem d'estar contents de poder anar a Madrid a agafar l'avió.

0 comments: