dijous, 3 d’abril del 2008

'El català enrojolat' (retrato del catalán sonrojado)
El sonrojo del catalán en Madrid está regresando estos días con el asunto del agua. Iniciamos la semana con noticias muy alarmantes de Barcelona. Iniciamos la semana en situación de "emergencia nacional", según el departamento de Medi Ambient, y la estamos acabando en situación de emergencia aplazada hasta octubre, según palabras del president de la Generalitat ayer en el Parlament. Por lo que se ve, la emergencia nacional entra y sale como si Catalunya fuese el camarote de los hermanos Marx. Increíble.

Home tu!!! O estem en emergència o no n'estem!!! Ja està bé que un dia ens diguin emergència i l'altre emergència aplaçada! Estic indignadíssim amb els polítics catalans. Estic amb tu Enric Juliana. Que n'aprenguin dels polítics madrilenys, allà si que no es posen vermells per a res. Van retallar l'Estatut amb una gràcia, una elegància, un portento!!! Això si que és fer les coses ben fetes. I el finançament? Això si que és professionalitat. Allò si que és fer política com Déu mana. No com aquí que ens passem el dia queixant-nos. Un dia perquè no tenim Estatut, un altre pel finançament, un altre per les balances, un altre per parlar català, un altre per l'aigua! Ja ho dius bé Enric Juliana: Increïble.

I per si voleu valorar les coses per vosaltres mateixos sapigueu que "situació d'emergència" és quan les reserves estan al 20% i ara estem al 21,1%. El senyor Juliana podria agafar les dades per ell mateix i decidir si l'emergència és nacional, aplaçada o incommensurable.

3 comments:

Anònim ha dit...

Estàs criticant l'estil "la vanguardia"??
Has vist la llum??

mai9 ha dit...

no critico, enriqueixo ;)

per cert, abans els de La Vanguardia no m'enviaven articles del Juliana pel RSS. Ara si. M'agradaria que m'enviessin els del Quim Monzó.

mai9 ha dit...

per cert, estic en un plis d'impedir comentaris anònims.

plis

ja està, ja he impedit comentaris anònims.

Inventeu-vos el nom que volgueu, però com a mínim que sàpiga quan comenta la mateixa persona.