divendres, 23 de maig del 2008

El PSE vol un referèndum per a un "acord entre bascos"
Patxi López esbossa les directrius que seguirà quan sigui "elegit 'lehendakari'"

Bonica època ens ha tocat viure on, en plena hegemonia pepera, Maragall aconsegueix un tripartit d'esquerres, i després, Zapatero fa veure que fa el mateix a España, i ara, en Patxi López intueixo que vol seguir retallant camí als anomenats "nacionalistes" i construir tots junts (tots menys el creador de l'invent Pasqual Maragall) una Espanya fantàstica on tot estarà fet i tot serà possible. (com veieu els socialistes copien els tòpics nacionalistes "tot està per fer i tot és possible" per passar-los un vernís constitucional que amansa la ciutadania i controla les masses, exemple de la idea és el karaoke de l'Onze de Setembre)

Això serà així si els inútils del PP no aconsegueixen fer les coses del dret, és a dir, superar Aznar i abraçar Gallardón.

Curiosament, en la del PSE també s'advoca per un pacte, però entre bascos abans que amb Espanya. López defensa construir la "nacionalitat basca" des de la integració i aposta per un referèndum "amb totes les conseqüències", que davant la consulta no vinculant que auspicia Ibarretxe serveixi per ratificar un acord construït al País Basc.

Suposo que diu "curiosament" perquè a Catalunya, el pacte entre catalans per l'Estatut, amb els socialistes inclosos, no va ser ratificat sinó rectificat.