divendres, 2 de maig de 2008

Iberia apuesta por El Prat desde donde operará hasta 10 vuelos transoceánicos en 3 años
Conte ha señalado que los vuelos transoceánicos estarán orientados "fundamentalmente" hacia América porque los vuelos de largo radio se nutren un 50% de pasajeros de Europa y para volar desde España hacia Asia, los clientes que vienen de otros puntos de Europa tendrían que deshacer el recorrido hecho y añadirían dos o tres horas más de viaje. "Esto no es sostenible", ha dicho Conte, que ha añadido que hasta que no haya suficiente demanda interna para volar hacia el Este no potenciarán este tipo de vuelos.

Aquest Conte és un altre President nacionalista excloent d'una altra empresa española.

En aquest cas llegim com ens explica als catalans que no es pot (repeteixo: NO SE PUEDE) volar des de Barcelona fins a Àsia perquè els europeus haurien de "desfer recorregut" per arribar fins a aquest aeroport provincià com és el nostre (vull dir "el seu", que és d'AENA).

Però què veig??? Singapur Airlines ha aconseguit volar des de Barcelona fins a Singapur! L'Armada Invencible ha cedit posicions. Però Iberia continuarà lluitant per acaparar l'Aeroport del Prat, els alemanys ja han desistit.

Observeu com aquest d'Iberia ens promet vols quan la seva filial Clickair no ha complert les seves promeses. Però sobretot recordem com són les promeses españolistes d'Iberia.