dimecres, 28 de maig del 2008

Sortea su piso a 5 euros el boleto por no poder hacer frente a la hipoteca
'Por cinco euros tú puedes tener un piso y yo puedo recuperar el sueño', concluye Marina en la misma página, en la que se especifican todos los detalles del concurso.

Hom diria a primera vista: "oh la crisi, tararí, tralarà", i ràpidament comprar una butlleta pel pis.

Però resulta que sortejarà el pis el Maig del 2009 com a molt d'hora i només si ha venut totes les 64 mil participacions (si no les ha venut ens haurem d'esperar tres mesos més). A 5€ la participació, surten 320.000 eurets, i un cop de google m'ha apuntat que un pis semblant a Ciempozuelos val, tirant llarg, 200.000€.

Si compres més de 500 participacions et permet posar un enllaç a la seva pàgina. Pàgina que s'ha de popularitzar pel ressò mediàtic d'uns periodistes que estan a la que salta per qualsevol cosa que porti les paraules "crisi" i "pisos".

Així doncs, com que també hi ha crisi de petroli, ara i aquí, anuncio que poso a la venda el meu Audi A8, les butlletes costaran 2€ i el sorteig serà també d'aquí un any. Aneu-me enviant els calers, i penseu que per 2€ vosaltres podeu tenir un Audi i jo guanyar els diners que no guanyaria venent-me el cotxe de segona mà.