dimarts, 22 de juliol del 2008

De Madre afirma que el contundente discurso de Montilla forja el "espíritu del 20 de julio"

Espiritu del 20 de Julio es un bon nom per un vaixell que ens porti a Madrid.

"Los socialistas catalanes te queremos bien, te queremos mucho, pero aún queremos más a Catalunya y a sus ciudadanos, los queremos apasionadamente, nos debemos a ellos, nos debemos a sus ciudadanos, a sus problemas, a sus expectativas, a su justas demandas, a su cultura, a su lengua y a su Estatut, que vamos a defenderlo con todas nuestras fuerzas", enfatizó Montilla ayer, dirigiéndose a Zapatero.

Fets no paraules, collons!

5 comments:

Enric Tomàs ha dit...

Montilla xerra molt però no es creu ni ell el que diu. Si desafia a Zp el cinturó vermell del Besós se li girarà en contra, per molts Corbachos que hi hagi al Gobierno.
L'espiritu del 20 de julio, el levantamiento del 18 de juli. Com deia el poeta... ¿Quién me ha robado el mes de julio?

mai9 ha dit...

jo ho veig com una campanya de marqueting per guanyar-se els vots catalanistes del PSC, ara que els va perdent.

jeje, fa gracia aixo del poeta :)

Enric Tomàs ha dit...

POdria ser també. Cal veure quina 'sensibilitat' del PSC té més força: la obrerista o la catalanista.

Anònim ha dit...

A veure si comencem a dir les coses pel seu nom.
Una gran part dels alts càrrecs del pp de Catalunya provenen (han sortit elegits) dels barris obrers de Badalona.
Al psoe passa exactament el mateix, i ho diuen, clarament, totes les enquestes que es fan i desfan: els ciutadans de Catalunya tenen més clara la seva posició sobre el mapa geogràfic que sobre el mapa polític.

Confrontar "obrerisme" a Catalanisme no te sentit. A no ser que vulguis fer-nos creure que el Catalanisme només pot ser "burgés".

L'"obrerisme" l'has de confrontar a un altre "isme" que tingui a veure amb la ideologia política.
El Catalanisme l'has de confrortar a un altre "isme" que tingui a veure amb el fet identitari. Per exemple: ejpanyolisme.

Enric Tomàs ha dit...

@Ramon III: et donc la raó que potser la meva elecció de la paraula obrerisme en el meu anterior comentari no era la meva adequada. Malgrata això, dins el PSC, i més concretament dins el sector catalanista, sí hi ha molts indvidus que provenen de la burguesia catalana o, si més no, d'allò qque es va dir gauche divine.
Amb obrerisme em volia referir al sector d'origen inmigrant assentat des de fa anys a Catalunya, tipus Montilla, Zaragoza, De Madre, and so on.