dijous, 17 de juliol del 2008

Federalismo sin federalistas
No, el federalismo no existe en España como variante de la "religión progresista" (Julio Caro Baroja), pero España avanza, lentamente, muy lentamente, hacia un Estado federal. El federalismo tiende a imponerse como método. Seguramente el único método posible para que no estalle el denominado Estado de las Autonomías, ideado por Adolfo Suárez y Fernando Abril Martorell durante las astucias de la Transición.

Fantàstic el Juliana. Després que ahir ens expliqués que la publicació de les balances fiscals no ha desfet España, avui ens explica que España s'està fent federal perquè és l'únic mètode perquè no exploti l'invent de les Comunitats Autònomes.

Demà, si li sembla bé, pot fer un article defensant la Constitución Española i en contra de l'Estat d'Autonomies i les balances físcals.

I demà passat, en contra la Constitución Española, en contra l'Estat d'Autonomies, en contra les balances fiscals i a favor "d'una Europa forta".

I demà passat no l'altre pot fer un article a favor de la unió de les regions mediterrànies, en contra d'una Europa liderada per França i Alemanya, en contra la Constitució Española i l'Estat de les Autonomies i les balances fiscals.

Miri quantes idees li he donat, i totes elles interessants.