diumenge, 13 de juliol del 2008

Mas es reelegido secretario general con el 95% y Madí sufre un voto de castigo
En esta segunda jornada congresual, Artur Mas ha anunciado que no volverá a presentarse, dentro de cuatro años, como candidato a secretario general de CDC, en un gesto de renovación interna del partido que nada tiene que ver con su firme voluntad de alcanzar la Generalitat como candidato.

Res em farà més iŀlusió que anar a votar a les eleccions nacionals del 2010 sabent que el 2012 l'Artur Mas deixarà de manar a CiU.

Està bé que us agradi ERC, però no calia imitar la situació del Carod d'aquesta manera, no creieu?

Mas ha dejado clara su "determinación" de volver a presentarse, por tercera vez consecutiva, como candidato a presidir la Generalitat y ha subrayado, ante lo que podría ser su última oportunidad de alcanzar la Generalitat: "Viendo como van las cosas en Catalunya, tengo más ganas que nunca de llevar a CiU adonde le toca, que es a dirigir el destino de este país".

M'agrada el "viendo como van las cosas" perquè vol dir que mirant les coses hi havia la possibilitat d'adonar-se que CiU no li toca dirigir el destí d'aquest país.

Frase per les eleccions del 2010 en cas que en Mas no aconsegueixi manar: Ho sento Mas, els ciutadans han decidit, després de veure com van les coses, que a CiU no li toca dirigir el destí d'aquest país.

Encara que trobo molt agosarat pensar que un partit polític dirigeixi el destí d'un país.