dilluns, 13 d’octubre de 2008

Catalunya ante el pasmo global
En el momento en el que empecemos a ver en nuestra vida cotidiana como al vecino de al lado le cierran su fábrica, la crisis ya no será una nebulosa extraña, sino que la tocaremos en primera persona. Los de la caja de cartón ya no serán unos brókers americanos.

Senyor Jordi Joan, què més voldria jo que ser un bróker americà:

After Bailout, AIG Execs Head to California Resort
Less than a week after the federal government committed $85 billion to bail out AIG, executives of the giant AIG insurance company headed for a week-long retreat at a luxury resort and spa, the St. Regis Resort in Monarch Beach, California, Congressional investigators revealed today.

Al senyor Jordi Joan li ha quedat un article molt maco que cau a trossos quan saps alguna cosa més que "oh, un banc diu que no té diners".

Deixi'm dir-li quina crisi tenim:

Bush Now Least Popular President Since Polling Began
With the new Gallup poll, George W. Bush has passed Nixon and Truman, and become the least popular President of all-time.

El president dels USA és un incompetent cec que s'ha guanyat els diners dels lobbys desregularitzant tot el que ha trobat. I ara que tothom té les butxaques plenes, falten diners a les institucions.

George W. Bush ha tret la política de la vida política per posar-hi economia, i ara ens trobem que l'economia ha actuat malament. Exemple.

0 comments: