dissabte, 18 d’octubre del 2008

Montilla defiende los Presupuestos Generales ya que "votar en contra no mejoraría la financiación"
El primer secretario del PSC dice que no se opondrá a "los 4.625 millones de euros en inversiones del Estado en Catalunya" para el próximo año

Aquesta notícia resumeix perfectament perquè José Montilla és una presa de pèl.

Oblideu-vos del "pero aún queremos más a Catalunya". Oblideu-vos de totes les frases pro-simpatia catalana del Montilla.

Montilla és el gestor que fa veure que les decisions que pren no són polítiques sinó que són l'única decisió que es podia prendre. Ell diu la frase, i a veure qui té la valentia de dir-li que ens havíem d'oposar als Presupuestos Generales encara que ens donin 4 mil milions.

24 de Juliol 2008:
Montilla vetarà els pressupostos si no obté un finançament acceptable

I ara diu:

Para el primer secretario de los socialistas catalanes, frente a los que piensan que "la mejor manera de negociar es intentar hacer caer al Gobierno con el que negocias", la Generalitat y el PSC lo harán en el marco "del Estatut y del nuevo sistema de financiación".

Ei Montilla, que ja esteu fora del marc de l'Estatut! Es va incomplir el 9 d'Agost passat. Deixa de prendre'ns el pèl.

Mireu què deia abans:

14 de Febrer 2008:
Montilla adverteix que la dilació en el desenvolupament de l'Estatut afectaria l'estabilitat política

Montilla és una presa de pèl per tot això.

I amb tot això no vull dir que no pugui aconseguir un millor finançament. Crec que si que ho farà. Ho farà millor que el Mas (ja vam veure com li van prendre el pèl amb l'Estatut). Però ho farà perquè és socialista i necessita comprar amb serveis socials els vots de les pròximes eleccions:

El presidente catalán ha explicado que en "momentos difíciles" como los actuales, la misión de la Generalitat será "consolidar" los servicios sociales existentes, porque "por desgracia ahora no es el mejor momento de ampliarlos", y ello dependerá, en gran medida, de lograr un acuerdo de financiación.

Quan ets socialista compres el vot pagant serveis socials.