divendres, 18 de setembre del 2009

Trias revela el seu independentisme i avala amb por la consulta a BCN
Trias va posar el dit a la llaga que més pot condicionar l’auge de les consultes en el front independentista, l’efecte contraproduent que tindria una votació perduda o amb escassa participació en un feu tan simbòlic com Barcelona. CiU es va curar en salut al fixar la seva posició en aquest tema. Els nacionalistes «acompanyaran» els regidors que decideixin recolzar consultes, però no les estimularan.

Els catalans hem decidit que no només volem la independència, sinó que a més, ens reinventarem la democràcia. Enlloc de tenir representants polítics que ens representin políticament, tindrem uns senyors que faran de comparsa mentre la "societat civil" s'haurà de moure tan com pugui per fer coses que semblin referèndums però que no en són. Que no en són perquè no ho permet la Constitución, garante de derechos y libertades, com es veu perfectament.

3 comments:

Anònim ha dit...

Aquests convergents són la hòstia!!
Han inventat una nova figura: l"acompanyant polític".
Tu fas la feina, però a l'hora de "tocar càrrec" l"acompanyant" ja se'n ocupa.
Segurament ho fan per a fer-nos la vida més fàcil.

Anònim ha dit...

Ara que hi penso, sona a "senyoreta de companyia": "polític de companyia".
Què descol·locats estan quedant!!

mai9 ha dit...

És que són tan grossos i tenen tanta història que els costa moure's. Es pensen que estan a tocar de tornar al poder i imagina't que la cosa es torça!

Tot i així crec que el Trias ja ha fet un gran pas sent més clar que el Mas.