dijous, 22 d’abril del 2010

Els socialistes catalans donen per tancada la crisi amb Madrid | El Periódico de Catalunya | Política
La sang no arribarà al riu. Les matisacions i rectificacions que va fer ahir el Govern per partida triple (José Luis Rodríguez Zapatero, María Teresa Fernández de la Vega i José Blanco) sobre la renovació del Tribunal Constitucional (TC) van deixar satisfet el PSC.

[...]

En aquesta línia d’evitar confrontacions, fonts pròximes a José Montilla van optar per veure el got mig ple i van interpretar en les paraules de Zapatero a la sessió de control que la renovació del TC és possible.


Zapatero vol refredar el debat perquè perjudica el PSC i el PSOE
El líder del PSOE té molt clar que no pot impulsar ara la renovació del tribunal, després que la redacció de la nova ponència sobre l’Estatut hagi recaigut en un magistrat conservador. Un dels quatre, a més, amb el mandat caducat. «Rebríem garrotades per totes bandes», apunten des de la Moncloa. Una altra cosa és que entengui que José Montilla es posi a Catalunya al capdavant d’una manifestació que, si no liderés, el podria esclafar.

I amb això s'acaba un altre episodi de política catalana. El podríem titular "el Montilla, fent política?" perquè semblava que apuntava a algo, però al final no era res. Com sempre.