dimarts, 14 de febrer del 2012

La final de Copa se acerca al Bernabéu
Ya sabemos que tras la reunión mantenida en la sede de la Federación Española de Fútbol, los dos clubes finalistas han pedido formalmente el estadio Bernabéu. El Madrid ha filtrado que para esa época estará haciendo obras en su estadio.

Con estos datos parece imposible que la final se juegue en el Bernabéu. Sin embargo, una llamada del presidente de la Federación Española de fútbol, Ángel Villar, a su homólogo Florentino Pérez podría ablandar a éste.

Aquesta situació és ridícula, i mostra fins a quin punt España no funciona com a entitat política, ni com a societat ni res.

Per un costat tenim que es juga la Copa del Rei i que el Real Madrid també té nom monàrquic. Haurien d'estar contents i celebrar la cultura identitària, no? Doncs no.

Per l'altre tenim que el Real Madrid és de Madrid, la ciutat que fa servir el lema "la suma de todos" per vendre la moto als que no són de Madrid que els madrilenys són com nosaltres però una mica més. I resulta que quan hi van l'Atlètic de Bilbao i el Barça què? Ara no podem jugar a futbol?

Ostia puta, és que no s'entén res! Per aclarir aquests temes podríem fer una Constitució Española i saber què som, no?