dimarts, 1 de maig del 2012

La campaña electoral de CiU
Lo del Estado propio que se aprobó en el congreso de Convergència tendrá que esperar, puesto que Mas persigue la mayoría absoluta y no tanto el goce íntimo del militante.

Això és de xiste. Després de putejar funcionaris i retallar la sanitat*, el Mas s'ha posat d'objectiu tenir majoria absoluta.

M'ho crec que té la majoria absoluta al cap perquè ja ho va dir sortint de les eleccions del 2010, però és de xiste que hi pensi després del que ha estat fent. Suposo que el lema serà "si no em voteu pactaré amb el PP. Vosaltres mateixos."

A veure com l'Artur i el seu ganivet de millors es netegen la imatge d'aquí a les eleccions.

Pero como las campañas electorales no suelen basarse en los programas, CiU ya ha acometido el verdadero leitmotiv político de los próximos meses: el enfrentamiento con el PP. Ese es, desde hace ya bastantes años, el gran filón para subir como la espuma entre el electorado catalán.

Meh. No funcionarà, guapos, no funcionarà, perquè no estem als anys 90.

Després de referèndums per la independència, el Mas mateix posant a l'aparador el sobiranisme, què ens voleu vendre amb l'enfrontament amb el PP? Per favor, home, això és més cutre que el Jordi Hereu inaugurant un casal d'avis a Sant Andreu.



* i fer fora la Mònica Terribas, eliminar l'impost de successions, pactar contínuament amb el PP, defensar els peatges, Felip Puig barallant-se amb tothom i un llarg etc.