dijous, 26 de juliol de 2012

Montoro menysprea amb insolència la proposta de pacte fiscal
Montoro: "pero es possible que a estas alturas de la crisis alguien entienda que hay salida desde su propia soledad? Pero que está diciendo? Que está diciendo y a quien esta hablando? Vamos a hacerlo desde una España aislada y solitaria? Lo va a hacer una comunidad autonoma desde una España aislada y solitaria? Que discurso político más inoportuno."

Em pensava que el pacte fiscal no serviria per res, però es veu que no, que ha servit perquè els españols mostrin com són, un cop més.

El tema és que jo em crec que ho diu de veritat, que per una vegada els españols no menteixen. Però mostra que des d'España no s'entén ni el problema, així que no hi compteu en que trobin la solució.

El que mostra la resposta de Montoro és que tenen complexe d'imperi i no entenen com un tros del seu imperi pot tenir voluntat política.

La solució que dóna Montoro i el PP és que si Bankia és un fracàs econòmic de dimensions gegantines, doncs s'arregla pagant-ho entre tots. I clar, imagina't si un tros d'España diu que no paga.

0 comments: