dimecres, 26 de setembre del 2012

“No hi haurà primàries al PSC”
“El programa electoral del PSC inclourà una proposta molt clara del que és la relació entre Catalunya i Espanya: que és anar cap a un estat federal i que això implicarà un canvi a la Constitució que haurà de referendar la ciutadania.”
Aquesta és una proposta per les eleccions españoles. Haurien de fer propostes que puguem fer els catalans.

“El PSC el que pretén és un estat federal. Avançar sense trencar amb aquest federalisme asimètric. El PP està just a l’altra banda, reclama la recentralització de l’Estat.”
El Pere ho diu per parlar malament del PP, i és veritat que a Catalunya no tenen cap credibilitat, però a España guanyen les eleccions.

“Amb el federalisme asimètric Catalunya tindria més capacitat d’autogovern basada en un acord bilateral amb la resta d’Espanya, més capacitat de diàleg amb la resta de comunitats…”
Ja em dirà com es fa l'acord bilateral amb una "resta de comunitats", no ho veu que és multilateral això? Com es nota que ho ha pensat en quinze dies. A veure si d'aquí 15 dies més diu alguna cosa més sensata. Sort. Som-hi.

Espera que diu més tontaries:

“A la resta d’Espanya jo veig molts més federalistes que independentistes.”
Els independentistes estan a Catalunya, burro.

“Federalisme vol dir que hi ha d’haver un pacte entre totes les parts i d’aquest pacte sorgeix la capacitat d’autogovern de cadascun dels estats.”
Així doncs el Pere Navarro votarà perquè Catalunya sigui un Estat, i per federar-se amb el que hi hagi més enllà de l'Ebre, que no sabem què hi haurà perquè no ho decidirem nosaltres.