diumenge, 2 de desembre del 2012

Duran llama a UDC a evitar tomar el camino de la división
Duran, según estas mismas fuentes, ha subrayado que ahora, después de que CiU perdiese 12 escaños el 25-N, "Unió tiene que ser consciente de que no se puede dejar arrastrar más. No se trata de romper nada, sino de ser lo que somos", ha añadido. "El país va hacia la división: unionistas e independentistas, blanco o negro. Unió no puede identificarse con esta división.
A veure si ho he entès, el país va cap a la divisió, o sigui, cap a la independència, però el Duran no vol perdre el vot dels que volen seguir a España i per tant et divideixes de Convergència que si que la vol. Quin embolic, Duran.

I tot això després de les eleccions? Per què no ens ho deies abans que no volies la independència i així us hauríem votat encara menys?

El presidente del comité de gobierno de Unió y secretario general de CiU tiene el convencimiento de que "hemos dejado huérfanos a centenares de miles de catalanistas no independentistas" y eso, ha remarcado, "Unió no lo puede permitir".
És dramàtic. Centenars de milers de votants catalanistes a favor de les retallades com a instrument per potenciar l'autogovern, convençuts totalment del perfecte binomi que conformen Duran i Mas i no els van votar perquè el Duran, que ho veia venir, es va deixar convèncer que la independència era un bon esquer per recollir vots per tal d'arribar a una majoria absoluta on manarien més que ningú. Vet aquí l'error. Sobretot Duran, no et deixis arrossegar. Fes el que vulguis i camina cap on vulguis caminar.