diumenge, 10 de juny del 2007

Cada escola proposarà a la Generalitat com preveu impartir la tercera hora de classe en castellà
Els col·legis de Catalunya podran impartir el curs vinent matèries en castellà o utilitzar aquesta llengua en activitats de lliure disposició en el marc d'un projecte lingüístic propi que elaboraran amb autonomia i sense estar obligats a introduir una tercera hora setmanal de castellà.

Catalans, ens han tornat a prendre el pèl!

Aquí tenim tot de paraules boniques per creure'ns que 'guanyem'. Zapatero ens volia obligar a fer 3 hores de Castellà i nosaltres hem aconseguit no se sap què. La realitat és que guanyen ells. Ells ens han dit que farem 3 hores de Castellà, i les farem i punt. Això si, direm que la Generalitat dóna llibertat a les escoles, dóna la responsabilitat a un altre i fa veure que permet que no es faci la tercera hora. I quan les escoles de Barcelona facin 3 hores de Castellà, la Generalitat dirà que cada escola ha pogut escollir, quan el que han fet és buidar d'autoritat i capacitat de decisió a la Generalitat. Qui mana és Madrid. I a callar. Montilla és un gestor.

Aquests són els fets de Montilla. Ara mirem les paraules:

Montilla prioritzarà la defensa del català

Recordem com es fan les coses a España contra Catalunya. De mica en mica i que no se'ns enfadin que ens han de seguir votant. No fos que votin a ERC (Artur Mas és inofenssiu, ho veieu)

I recordem que mentre aquí ens sap greu dir que volem parlar en català, a les espanyes defensen sense complexes els valors identitaris, ara volen lletra per l'Himno Español.