dilluns, 9 de juliol del 2007

"Com a ministra combatré la inèrcia centralista de l'aparell de l'Estat"
--Arriba a l'Executiu amb l'etiqueta de representar la quota catalana. ¿S'hi sent còmoda?
--Com a catalana em sentiré còmoda allà on sigui.

Si senyor!! aquest és el veritable esperit català. Putegeu-me tan com volgueu que jo seguiré somrient.

--Fins i tot Montilla, poc amic dels excessos verbals, va advertir que la Generalitat no acceptaria dilacions en el desenvolupament de l'Estatut. ¿Què ha canviat perquè el Govern acceleri el desplegament?
--La Generalitat va estar en el seu paper a l'exigir que no es frenés el desenvolupament de l'Estatut, però Zapatero estava tranquil perquè sempre va saber que s'havia de posar sobre la taula un calendari per complir-lo.

Zapatero estava tranquil perquè sabia que es necessitava un calendari? Algú ho entén?

Els catalans han d'entendre que no tornaran a tenir mai un altre Zapatero, que és la garantia que Catalunya continuï sent el motor de la descentralització d'Espanya.

Ai, com espero que tingui raó. Carme, no saps com espero que ZP sigui l'últim president español que ens governi.

--¿La va sorprendre que la ministra de Foment tornés a defensar dijous passat la gestió centralitzada del Prat, mentre Govern i Generalitat en negocien la cogestió?
--Hi ha problemes de comunicació política, perquè Zapatero ja va anunciar que serà un aeroport trans- oceànic i que al Prat no es prendrà cap decisió sense l'acord entre Govern i Generalitat. Entenc que la ministra defensi que l'Estat tingui més percentatge, però Zapatero ja ha aclarit que la posició del Govern serà determinant. Les maneres comunicatives dels uns i dels altres causen malentesos gratuïts que ens podríem estalviar.

Els problemes de comunicació comencen quan no sé de qui parla quan diu "Govern". Senyors d'El Periódico, podeu aplicar les tesis de La Vanguardia carai? Quina poca sensibilitat lingüística. Després els Castellans s'enfaden.