dijous, 12 de juliol del 2007

Madrid demana la gestió de Barajas

A veure senyors de Madrid, vosaltres teniu llengua pròpia? Doncs si no teniu llengua pròpia no podeu tenir els vostres aeroports.

Nosaltres volem l'Aerport del Prat perquè AENA no pot atendre correctament els ciutadans catalans i, com és públic i notori, es fa un embús, es colapsa, es bloqueja, hi ha un caos impressionant perquè els clients demanen 'tiquets' i AENA ven 'tiques'.

Això s'arreglarà quan l'Aeroport del Prat el porti la Generalitat i tots els pilots tinguin el nivell C de Català.

A Madrid no teniu aquest problema perquè tothom parla Castellà. Madrilenys, heu de ser més sensibles a la realitat lingüística de la espanya plural.

Lamela va insistir que la Comunitat de Madrid "no acceptarà un tracte discriminatori o diferent ni qualitativament ni en terminis respecte al Govern de la Generalitat de Catalunya". El conseller va assenyalar que ja ha sol.licitat reunir-se amb la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, per discutir aquestes transferències que, en la seva opinió, han d'anar acompanyades d'"un paquet econòmic per a la modernització de la xarxa, com un pla d'inversions de 10 anys", va assenyalar.

Per cert, mireu com a Madrid demanen inversions a 10 anys, quan aquí ZP només ha assegurat 7 anys per a Catalunya.