dilluns, 10 de setembre del 2007

La sede del PPC en Barcelona sufre pintadas un día antes de la Diada
Los populares reafirman su voluntad de asistir a los actos previstos para celebrar la Diada porque es "la fiesta de todos los catalanes"

És la "festa" dels catalans que volen ser catalans, no és la "festa" dels catalans que volen ser españols.

Em fa gràcia que el PP, després de repetir incansablement "todos los españoles", ara repeteixin "todos los catalanes". Deuen tenir por que els deixin de banda.

[editat] Per cert, el PP demanava que l'Onze de Setembre no fos la Diada Nacional de Catalunya. Són una gent molt estranya aquest del PP. Volen participar en el que diuen que no hauria d'existir. Fer política és molt difícil, i quan ets del PP, més.

4 comments:

Anònim ha dit...

Quan siguis gran t´adonaràs de les incoherències que escrius, es normal, sempre passa. La gran majoria de catalans, tambè ens sentim espanyols. No son dos conceptes enfrontats, encara que alguns ho intenteu.

Apa!

trena ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
mai9 ha dit...

senyor anònim, quan vostè sigui gran s'adonarà que si que són enfrontats. Pujol i Maragall han vist que els catalans i españols només podem aspirar a la conllevancia, i això vol dir, que catalans i españols no som el mateix. Creus que ets més gran i més coherent que Pujol i Maragall?

I s'hauria d'adonar (abans que sigui encara més gran) que el fet que jo pensi una cosa i vostè una altra no vol dir que vostè sigui gran i jo sigui incoherent.

Que tingui molta sort en aquesta vida, i no comenci les converses amb "quan siguis gran t'adonaràs", és molt immadur.

mai9 ha dit...

I si em permet un comentari més senyor anònim. M'és igual si vostè se sent català, català i español, català i cordobès o poc català i molt ciutadà del món.

M'importa tres pitus com se senti vostè. El que importa és com vol que es porti l'aeroport del Prat, des de Catalunya o des de Madrid. Si vol que es publiquin les balances fiscals, si vol que s'inverteixi tan a Madrid com a Catalunya. Si creu que els papers de Salamanca estiguin a Salamanca o estiguin a Catalunya.

Això és el que importa, com se senti vostè, li importa a vostè i al seu metge.