dijous, 27 de setembre del 2007

Montilla té dos asos
Montilla té dos asos a la màniga. El primer --molt treballat-- és l'acord Solbes- Castells sobre inversions en infraestructures, que la premsa de dretes de Madrid defineix com a derrota d'Espanya. La traducció és que l'Estatut es posa en marxa. I l'augment de les inversions pot corregir el vergonyós dèficit d'infraestructures que pateix Catalunya.

És trist que El Periódico ens vengui com un triomf l'aplicació del que és llei. Van passant els anys i els catalans hem d'agraïr cada micropas perquè España faci alguna cosa que no sigui cobrar impostos.

Cada dia m'agrada menys El Periódico. Memorable va ser la pila de notícies on ens volien convèncer del túnel de l'AVE a 25m de la Sagrada Família. "Correspon a una ciutat moderna tenir molts túnels construiïts sota edificis". "El túnel de l'AVE, única sortida per les estacions de Sants i Sagrera". Reviseu tota la categoria, replena de preses de pèl de El Periódico.

La presa de pèl més descarada és: Els túnels són habituals al costat dels grans monuments del món. On comparen el túnel d'un tren d'alta velocitat per sota la Sagrada Família de 170m, amb un túnel per trens de rodalies que passa per sota (no sabem la distància) de l'Arc de Triomf que té 51m d'alçada i és una caixa de sabates, a diferència de la Sagrada Família que serà un conjunt de 16 torres el triple d'alt.

Em sento tan estafat per El Periódico...

I a més, fan aquesta notícia comprant túnels de metro i de trens de rodalies i cotxes, quan avui ja hi ha un túnel de metro que passa literalment enganxat (terme de El Periódico) de la Sagrada Família. I això demostra que El Periódico és simple i pura manipulació perquè els catalans acceptem el túnel de l'AVE a 25m de la Sagrada Família, el monument més visitat de tota España.

2 comments:

Anònim ha dit...

El més greu és la influència que té en la gent en general. Tinc un cunyat, poc espabilat com tots els cunyats, que només llegeix el Periódico (en castellà "perquè els encreuats en català no em surten"; verídic) i mira TV3, notícies i telenovel·les. Resultat: cada dia és més imbècil, diu marcianades més grosses i es mostra més agressiu amb els "catalanistes radicals" (del Duran i Lleida cap a l'esquerra).

Anònim ha dit...

Perdó, espavilat.