diumenge, 30 de setembre de 2007

Tiempos de desapegos y pirómanos
El régimen constitucional español, presidido por la figura del Rey, que reina pero no gobierna, ha sido el que más tiempo ha garantizado la libertad democrática y el que ha conocido un periodo más largo de progreso y descentralización política en nuestra historia común.

Senyor Foix, jo crec que la història ens està enviant un missatge i no és que ens estimem al Rei, sinó que dividim aquest invent que ens ofega anomenat "España".

A mi no em dóna la gana que el 90% del Parlament aprovi un Estatut i els de fora l'escriguin de nou.

I si a vostè li sembla bé que l'Estatut de Catalunya s'escrigui un dissabte al matí en un 'mano a mano' entre Zapatero i Mas (prescindint de tota la resta), tinc altres coses inconcebibles en aquesta "libertad democrática" i "periodo más largo de progreso y descentralización". No pot ser que el Gobierno Español presioni políticament perquè la federació de patinatge catalana no pugui confirmar-se oficial quan ja l'havien acceptat. Tampoc pot ser que no sapiguem les balances fiscals. Això últim és INCONCEBIBLE per més progrés, descentralització i llibertat democràtica que ens venguin.