dimarts, 23 d’octubre del 2007

El grave fiasco ferroviario convierte Catalunya en la pesadilla de Zapatero

Refent l'acudit de l'atemptat d'ETA a Barajas: ZP va arribar a la Moncloa per Atotxa i marxarà per Rodalies.

Catalans, siguem valents, Zapatero és igual d'español que el Rajoy.

En qualsevol cas: Jo voto, i després els partits que facin el que vulguin amb el vot. Jo tornaré a votar d'aquí 4 anys. Ho dic per tots els votants d'ERC decebuts pel pacte amb Montilla.

I recordeu: Si guanya Zapatero, guanya Catalunya.

Recordemos la agenda prevista. El 22 de diciembre, el AVE llega a Málaga, desde Córdoba, y se consolida como potente sistema regional andaluz. Y el 23 alcanza Valladolid, vía Segovia, para mayor gloria del Gran Madrid y su fortísima capacidad expansiva.

Al final tindràn l'AVE abans a Canárias que a Catalunya.

¿Caerán cabezas? Algún ruido de cuchillos comienza a oírse en las cocinas de la Moncloa. Por de pronto, habrá comparecencias. El ministro Joan Clos, por indicación expresa de la vicepresidenta María Teresa Fernández de la Vega, acudirá el miércoles al Senado. Atención al dato: el compareciente será Clos y no la ministra de Fomento, Magdalena Álvarez, que seguirá desde su escaño en el Congreso el debate presupuestario.

Per això l'havien posat allà, per ensenyar-lo quan els catalans reclaméssim. Ara sortirà el Clos vestit de madrileny i dirà: "estamos trabajando en ello", y "en Cataluña no se puede invertir más", y "Cataluña será lidle líder en infraestructuras". Y quedarà ben palesa la més capactitat d'influència