dilluns, 29 d’octubre del 2007

L'impacte de la blogosfera
Els blogs polítics catalans són un dels principals motors de la catosfera, de la blogosfera catalana. De fet, la vitalitat dels blogs polítics de Catalunya és un fet singular en el paisatge polític de l'Estat. En aquest estudi que els hi presento, he intentat avaluar la repercusió dels blocs polítics del país

he descartat els blogs que no han escrit cap entrada el mes d'octubre (els "blogs morts") i també els blogs que no estan redactats per un blogger català.

Si ordenem els blogs polítics catalans d'acord amb la seva autoritat (technorati), aquests serien els 25 blogs més rellevants de la catosfera.

Home tu... tan parlar de catosfera, català, Catalunya i de país, i a la llista del Top 25 n'hi ha 8 escrits en Castellà. Que no ho veus que no pot ser? Fes el favor de substituir "catosfera" per "pluralosfero" o per "la catosfera plural", o millor encara: "la catosfera constitucional".

Sembla mentida que no ho vegis. És un problema científic! Catosfera no pot ser un paio escrivint en Castellà, per més que sigui del PSC (dels vuit, set són del PSC) o per més que posi un enllaç per traduir-se a si mateix en Català.

Amb la de problemes que hem tingut a Frankfurt i ara hem de continuar marejant la perdiu amb la catosfera bilingüe. Aquí no s'aplica la Constitución Española. D'acord?

Trobat al sempre llegit Saül.