dilluns, 29 d’octubre del 2007

IMG_1502

Pssst! Voleu dir que els de MediaMarkt ho saben que han empetitit La Vanguardia? Potser els va arribar malament el missatge i van entendre "engrandit" (com que són alemanys...).

El que és segur és que si dimecres és el dia del suplement cultural, diumenge és el dia de l'estadística. Quina serà la de diumenge que ve? A jutjar per les iniciatives de màrqueting en democràcia participativa aposto per un tema de cohesió social: Percentatge de "gent" a favor d'un carril bici des de Barcelona fins a Castelldefels. Clar que seria un titular poc colpidor...

A veure, un altre: Percentatge de gent a favor de la gratuïtat del bicing a majors de 65 anys. Això faria més per El Periódico.

A veure, un altre: Percentatge de gent que considera que hi ha massa cotxes. Aquest si que seria un bon titular: "El 65% dels conductors considera que sobren cotxes". I això ho poden comparar amb el percentatge de gent que creu que hi ha poques carreteres i creuar les dades amb la gent que té pàrquing i la gent que té segona residència. I poden aprofitar per demostrar que només el 2,6% aposten per les bicicletes i que els socialistes s'han precipitat en la introducció del bicing (els de La Vanguardia són així, volen estar bé amb el poder i diuen coses obvies per dir que estan en contra).