dijous, 22 de novembre del 2007

Madrid tindrà 6 dels 10 jutjats de desnonaments
Chacón diu que és la comunitat on més es retarden els processos

I els catalans ens hauríem de sentir afortunats que a Catalunya les coses vagin tan bé i tot sigui tan ràpid. En canvi, els pobres de Madrid que han de patir el creixement exponencial per ser la capital, se'ls ha d'ajudar amb 6 dels nous jutges, que estan a disposició de todos los españoles i per això els han deixat al mig de la Península Ibérica, com mana el sentit comú i la Constitución Española.

La ministra no va voler revelar on estaran les altres quatre noves seus judicials.

Si... els altres quatre jutges no se sap on els posaran perquè no hi ha espai. A Barcelona n'hi caben un, i com a molt màxim i per les circumstàncies especials d'estar a prop d'unes eleccions: 2. L'altre jutge el posaran a Andalusia per demostrar temes de solidaritat i igualtat. I per l'últim, faran un sorteig i ves a saber on anirà a petar. Amb una mica de sort li toquen Las Canàries i després del judici ràpid podrà anar ràpidament a prendre el sol.

Però recordeu que els jutges de Madrid estan a disposició de todos los españoles que amb un cop d'AVE es planten a la capital, en un no-res fan el judici ràpid i a la nit ja podran sopar amb la família! De veritat, ja m'hi veig.

I recordeu que després d'aquestes tasques administratives de trobar pis pels jutges, la Chacón està:


I també recordar que, com diu l'altre Ministro Catalán, que la Chacón estigui a Madrid és molt positiu per Catalunya.

Quan la Chacón vingui a fer campanya pel PSC PSOE, li faré un petó ben gros per la seva bona feina. Molt millor que quan governava el PP, eh!