dilluns, 26 de novembre del 2007

Montilla dice que el PSC no pide la dimisión de Magdalena Álvarez por solidaridad con el PSOE

La solidaritat és un concepte que cada dia serveix per més coses. Fins ara servia per treure calers als catalans, però, ara, noves investigacions han posat al descobert que també es pot fer servir per no assumir responsabilitats de govern.

Montilla ha subrayado que el PSC "participa del Gobierno de España", y se ha preguntado si "un partido que participa del Gobierno de España votaría el cese de un ministro de este gobierno".

Montilla diu: "oiga, a mi que me cuenta si España discrimina a Cataluña! Yo sólo estoy en el gobierno catalán y en el español".

Montilla té aquesta manera de fer política de fer veure que el que ell decideix era l'únic que es podia fer i que, a més, la decisió no és seva, sinó que s'imposa per naturalesa. Com, per exemple, va fer amb els cotxes i els 80km/h.

En aquest bloc tenim tota una categoria per retratar aquesta manera de fer. Ara mateix té 16 entrades i es diu: La realitat deformada per Montilla. Estic pensant en fer una segona categoria dedicada al Montilla per retratar cada cop que parla de persones ilustres del passat fent veure que ell també defensa el mateix. Com per exemple, aquí. Passa que no sé quin nom posar-li a la categoria...

1 comments:

Anònim ha dit...

H I P O C R E S I A

Ramon III