dimarts, 6 de novembre del 2007

Rajoy propone crear un organismo para la "unidad de mercado" en España
Según el líder popular, actualmente las autonomías aplican diferentes rebajas fiscales a las empresas, hecho que no propicia una buena imagen del país

A España no hi tenim res a fer. Ara aquest home vol fer un organisme que, evidentment, tindrà seu a Madrid i que controlarà que tothom faci el mateix a tota España.

Adduir problemes externs per matxacar la diversitat interna és un dels motius per treure'ns llibertat i aconseguir manar-nos com si fóssim una colònia. També adduïen que rotular en català perjudica el turisme.

Els del PP defensen economia de mercat quan els afavoreix, i defensen planificació i control soviètic quan els afavoreix. Madrid està per sobre de tot.

España no té sentit.

Ramon Tremosa: "El futur econòmic de Catalunya penja del tren de mercaderies"
Resulta que Puertos del Estado té una tarifa única per a tots els ports que controla, de manera que prohibeix que el port de Barcelona pugui competir amb València o Algesires mitjançant una política de preus atractius. Però què passarà quan el port de Tànger sigui operatiu? Doncs que Maerks, que opera a 50 ports de tot el món, exigirà descomptes del 50% a la tarifa portuària per continuar operant a Algesires com a condició per a no traslladar la càrrega i descàrrega a Tànger. A Maerks aquests esquemes centralitzats jacobins els fan riure.