dilluns, 3 de desembre del 2007

Carod: "Árabes y latinos votarán el 2014 en el referéndum de la independencia"
Asegura que la Generalitat reconocerá el derecho a votar de todos las personas que tengan tarjeta sanitaria, independientemente de que hayan nacido en Catalunya, en Marruecos o en Ecuador.

I si cotitzo per dues feines podré votar dos cops? Això de la independència cada dia fa més bona pinta :)

Presencié una campaña electoral en Nueva York. El candidato republicano era Rudolph Giuliani. Hizo campaña en cuatro idiomas: inglés, español, italiano y chino. Ganó. Y el 11-S se convirtió en un héroe. Quizá sea el próximo presidente de Estados Unidos.

Innocent. Poc en sap de la campanya americana. I massa que passejo jo pel digg. Al final acabaré pensant que internet afecta la política, ves per on.

A mí Madrid cada vez me interesa menos. Lo que me interesa es el mundo. Lo que tiene que hacer Catalunya es salir del proteccionismo a la mundialización.

Ei!!! El Carod s'ha llegit l'article del Sala-i-Martin! ;)

Per cert, bastant zoquete l'entrevistador de La Vanguardia. Alguns diran que és espavilat perquè posa contra les cordes al Carod, però jo resumiria l'actitud amb: "aahhh, el Carod és tonto perquè porta barret!", i el Carod respon "Sí, porto barret, però no sóc tonto".

1 comments:

bacus ha dit...

insisteixo i a mi importa un rave d'on sigui la gent. Pq de cabrons ni ha a tot arreu, i etiquetar tot un poble amb generalismes no m'ha agradat mai.

en carod volia dir moros i sudakes però fa lleig.

amb arabes exclou, iranians i paquistanesos i de badulakes de pakis ni ha un munt, jo vaig a un habitualment. Aquest no votaran o ke? pq si li dius arab a un iranià fotet a corre.

i sobre latinos tb inclou els francesos i italians que viuen aquí?

no sé de que serveix fer la carrera de filologia i després no sap usar les paraules correctes.

que digui musulmans i sud/centre-americans o castellano-americans si no vol "insultar".