dissabte, 8 de desembre del 2007

EL PSOE creu que els problemes de les infraestructures no afectaran el vot socialista a Catalunya
"Els catalans saben perfectament que aquest Govern ha fet una aposta pel desenvolupament de Catalunya, a través d'un nou estatut que garanteix una inversió per fer front als reptes que té aquesta comunitat", diu Blanco, abans d'afegir que: "quan hi ha obres es causen molèsties, els ciutadans ho saben, però també saben que ara hi ha obres, i que abans, senzillament, no n'hi havia".

D'una altra banda, Blanco recomana als votants de dretes que castiguin amb una "derrota contundent" el PP a les eleccions generals si volen que es produeixi una renovació en el partit i que no s'hi perpetuï la "tricefàlia" de Rajoy, Acebes i Zaplana.

Com em putegen les mentides del socialistes. No és veritat que *ells* ens hagin aprovat l'Estatut que garanteix inversions. No és veritat. El Zapatero ens ha racanejat cada euro invertit. Ha invertit menys que Aznar i si no fos pel puteig generalitzat i la potència del Castells ara no tindríem res. I, espera't, el més probable és que seguim sense tenir res perquè *ells* no han aprovat què passarà si no es compleix el que han dit que complirien. I no complir el que diuen és el nostre pa de cada dia.