diumenge, 2 de desembre del 2007

La manifestació, versió 3/24
Acabe de veure la crònica que ha fet al canal 3/24 de la manifestació, tot just mentre s'acabava la lectura, per cinquena vegada, del manifest.

[..]

Però atenció, que ara ve el més fort: No han ni mencionat la presència de Pujol i Maragall. Ni una paraula, ni una imatge. RES.

Doncs si que és fort si.

Jo també he vist la crònica del 3/24 i també he percebut que parlaven mil hores d'ETA i el guàrdia civil i etc. Jo crec que és un error, i que a la Televisió de Catalunya hauria de ser infinitament més important aquesta manifestació (que espero tingui repercussions astronòmiques) que no pas un simple guàrdia civil mort. I ho dic així per provocar. Perquè sí, em sembla més important els cents mils de persones que siguin es manifestin per Barcelona que no pas que un d'ETA es topi amb un poli i li clavi un tret.

I que posin a l'Acebes dient que s'ha d'ilegalitzar ANB em sembla ja repugnant. I després de l'Acebes, i el Rubalcaba, i el ZP, i el no sé qui no sé quantos: ja es pot parlar l'aquesta gent que un dissabte a la tarda ha anat a peu per Barcelona com si fossin l'Espinàs.