dimarts, 25 de desembre del 2007

Montilla destaca la utilitat de les conviccions de Macià i Mas demana unitat de partits

"utilitat de les conviccions", rècord mundial de paraules buides.

8 comments:

Anònim ha dit...

Realment el Montilla té ànima d'humorista seriòs. Com l'Eugenio.

Per aprofito aquest espai per comentar que s'han penjat a You Tube els primers anuncis electorals de PSC, CIU i ERC. Un bloc com aquest no hauria de desaprofitar la ocasió per comentar-los, no?

mai9 ha dit...

jaja, quines coses que em demanes... Veig que hi ha ganes de campanya electoral eh!

Si veig alguna cosa que valgui la pena ja els comentaré :)

Si vols et puc comentar els vídeos d'aquí

El de la Chacón em sembla ben orientat i que pot donar resultats. Té la virtut de donar l'aparença de ser una persona normal.

El de l'Artur Mas em sembla que no diu res (ho ha entès el Mas que no està a la tele?)

I el Duran fa el que pot, com a mínim té un missatge clar i s'adreça a qui l'està mirant. (encara flipo que el Mas cregui que ens ha d'explicar el funcionament del programa de les preguntes)

Au, dedicat a tu marcus! :)

mai9 ha dit...

aix, ara he vist que el vídeo del Duran és una altra entrada.

mai9 ha dit...

per cert, tu a canvi podries votar a l'enquesta ;)

Anònim ha dit...

Ei, gràcies per la dedicatoria :)

De fet m'esperava una entrada el bloc però amb això ja estic més que content :)
Per cert, no comentes res del video del PSC on surt la badera de 5 barres. A la tafenera ja ho comenten i a vilaweb també.

ah, i per útim: Enquesta votada :)

mai9 ha dit...

no ho he posat com a entrada al bloc perquè... no ho sé, no he vist res en els vídeos que cregui que hagi de saber tothom. Sí, una mica ho decideixo així què poso i què no :P

I això del a bandera em sembla curiós, però mira, ja escric massa com per posar-ho. Estic intentant escriure menys! Filtrar una mica millor i prescindir de detallets.

Anònim ha dit...

És en els detalls on hi ha les coses interessants. Si vull informació general vaig als mass media però si vull una opinió vaig a un bloc.

I sobre el video trobo que és una mica esquizofrenic. No saps si estan parlant de dades de Catalunya o d'Espanya. No crec que sigi tan dificil aclarir-se. Són el govern, si no tenen les dades ells, qui les ha de tenir? Tot perque després no diguin que o són massa espanyolistes o massa catalanistes.

A més, moltes de les dades que anuncien són qüestionables. Uns exemples: diuen que han augmentat la despesa en I+D. Molt bé, però no diuen que estem a la cua a nivell europeu i nivell mundial. Ni diuen res de l'escassa productivitat. I el més impressionant: Espanya és el segon millor lloc pe neixer un nen. I llavors peque la natalitat és tan baixa?

I paro perque m'estic enrotllat massa :)

A reveure

mai9 ha dit...

No, no t'enrotlles massa, és en els detalls on hi ha les coses interessants ;)