dimecres, 2 de gener del 2008

El PSOE sugiere a la Iglesia que pida al PP incluir en su programa la derogación de las leyes de la familia antes de darle su voto
Blanco considera que si los 'populares' hicieran caso a estas hipotéticas peticiones, a la Iglesia "le asistiría" el derecho a pedir el voto para el partido de Mariano Rajoy. De lo contrario, añade, "tiene dos opciones: o presentarse a las elecciones o mantenerse al margen de la política".

I el mateix per aquestes agrupacions, plataformes i associacions independentistes de Catalunya: si cap partit inclou tots i cada un dels vostres objectius, o us quedeu fora la política o feu el vostre partit.

Els socialistes, un dia no volen que ningú faci política, i un altre dia posen anuncis per implicar la participació de la ciutadania.

Evidentment això de la participació ciutadana és una collonada que s'inventen quan ja han passat les eleccions, quan arriben les eleccions el que fan és eliminar adversaris, ni que siguin els mateixos votants.

També podia haver enllaçat l'escrit al bloc del que parla la notícia de La Vanguardia. És curiós llegir una notícia que parla d'un escrit a un bloc. Curiós perquè la notícia la llegeixes com a notícia, però el bloc ho llegeixes d'una altra manera. Està escrit d'una altra manera! En fi, no sé què pensar. Els lectors d'aquest bloc diuen en un 83% que internet serà una eina més de la política.