diumenge, 6 de gener del 2008

M'he cabrejat bastant quan m'he adonat que l'anunci del Zapatero està anunciant el centralisme de Zapatero. Per això ara mateix poso l'enquesta:

Qui és pitjor Zapatero o Aznar?

Zapatero. Aznar com a mínim era honest

Aznar. Perquè ZP és menys españolista

Si teniu motius diferent per votar un o altre ho podeu posar als comentaris.

Espero que s'entengui l'enquesta, perquè a mi mateix em costa d'entendre que un dels dos sigui més dolent perquè l'altre és menys tal altra cosa.

5 comments:

Anònim ha dit...

Aznar, Aznar i Aznar. És un espanyolista prepotent en qui no es pot confiar.

Per molt incopetent que pugui arribar a ser el govern de Zapatero com a mínim ha tingut el valor d'intentar solucionar els problemes d'Espanya amb Catalunya i Euskadi. Aznar va negar aquest problemes. Per tant, Aznar és pitjor que Zapatero.
Tanmateix tots dos són espanyolistes.

mai9 ha dit...

No és veritat que no es pugui confiar en Aznar. Ell segueix el seu camí "una, grande y libre", i segons aquests principis va fent. I que no comparteixi aquests principis no vol dir que no sigui de confiança.

És Zapatero que ens ha venut que si guanya ell guanya Catalunya, i el que ha passat no és que siguin incompetents, el que ha passat és que no els dóna la gana complir l'Estatut, per exemple. I no compleixen l'Estatut, no el que va sortir del Parlament de Catalunya, com va prometre abans les eleccions, no està complint l'Estatut que ell mateix va escriure.

Aznar no va tenir el valor de fotre fora el Pujol. Zapatero va fotre fora a Maragall.

mai9 ha dit...

Per cert, et recordo que ZP va voler imposar 3 hores de Castellà a Catalunya, va voler tancar la televisió i ràdio estatal en català, i amb ell de Presidente s'estan tancant els repetidors de TV3.

Anònim ha dit...

Matisaré les meves paraules. Jo com català no puc confiar amb l'Aznar com a president del govern perquè se que farà tot el possible per anular tot el que significa el concepte de Catalunya.

Amb Zapatero no percebo aquesta hostilitat inmediata. Però com ja he dit tots dos són espanyolistes. Simplement és la mateixa ideologia però amb un altre tarannà. El taranna de Zapatero és més agradable. Res més.

Com ja he dit com a minim Zapatero intenta encarar el problemes (no sempre però si algunes vegades) i trobar-hi una solució. Però és que amb Aznar ni tan sols es podia discutir. Era un "ordeno y mando".

Completament d'acord amb tu: Es neguen a cumplir l'estatut que ells mateixos van aprovar. Enveixien competències de la Generalitat. Però el que hauria de fer el nostre govern és protestar i solucionar el problema. Però com que tenim un govern titella poc independent passa el que passa.

La comparació d'Aznar amb Pujol no la trobo encertada. Aznar i Pujol eren de partits diferents. El Maragall i Zapatero són del mateix partit. Per tant si el destitueixen és per raons de jerarquia dins del partit.

La politica lingüistica del govern espanyol sigui del partit que sigui és això: espanyolista. Dificlment es preocupen pel català. Però és que la del PP amb Aznar és molt pitjor. Molt.

Amb tot això només volia concloure que Aznar és pitjor que Zapatero. Però en cap cas el votaria com a president. Intento respondre a la teva pregunta: Qui és pitjor Zapatero o Aznar? amb una graduació de pitjor a millor.

Espero que se m'hagi entés millor :)

Anònim ha dit...

Aznar és un espanyolista prepotent amb qui no es pot parlar.
Zapatero és un espanyolista amb un somriure que enmascara la seva actitud prepotent i amb qui es pot parlar pero el resultat és com si no ho haguesis fet.

Zapatero: CAT=1/2CiU+1/2ERC+1/4IC=1'25
Aznar: CAT=1/2PSC+1/2CiU+ERC+IC=3
3>1'25 => Aznar>Zapatero => Aznar millor que Zapatero

Mai votaré a cap dels dos però... no sé qui em dona més arcades si Jack l'Esbudellador o el Conill Assassí.