dimarts, 5 de febrer del 2008

L'exportaveu de Ciutadans s'afilia al PP i formarà part de la seva executiva
Sirera ha comentat que com a president del PP tenia la potestat de designar lliurement cinc persones per a l'executiva del PPC, i que Nolla és la primera d'aquestes incorporacions.

No ho sabia que al PP les coses es fessin d'aquesta manera. Ara entenc que la Nebrera digués que els partits estaven podrits. I també s'entén que Gallardón guanyant per majoria absoluta no deixin que es presenti.

Les decisions del Partit Popular no es fan democràticament. Qui necessita la democràcia quan ho pot decidir tot el líder? Sembla mentida que no hagi vist abans.

I aquí tenim els motius del canvi de semarreta de C's a PP:

"No puc negar que l'exemple de Manuel Pizarro m'ha ajudat decisivament a donar el pas. Vinc a treballar com una més i a suar la samarreta. Els insults injustificats a Pizarro han provocat que m'hi solidaritzi", ha apuntat l'exdirigent de Ciutadans.

Que jo n'he fet la meva visió particular estil Manu Chao:

2243583203_7b781e79fe_b-nolla

La foto és una alteració d'aquesta penjada pels mateixos del PP. Haig de dir que aquests del PP s'han posat les piles en el tema de bellesa aparent. Encara que segueixo preferint les anti-sistema.

I per acabar dues cites. Una de la Dolors Nadal:

Ciutadans es un partido folclórico de extrema izquierda

I una de la mateixa Maite Nolla referents a les passades eleccions municipals:

Pequeño detalle
Se está extendiendo la opinión que en estas elecciones el voto útil de los no nacionalistas en Cataluña es el voto al PP. Eso plantea dos cuestiones: la primera es que Ciutadans ha crecido a costa del PP, cosa que no es verdad

Que hom contraposa amb les seves declaracions:

Nolla ha comentat que sempre havia estat "votant del PP", però que amb l'arribada de Josep Piqué al PP català va deixar de votar aquest partit i va confiar en Ciutadans

I dictamino amb ull clínic que ja ha dit la seva primera mentida. Enhorabona.