dimarts, 5 de febrer del 2008

20 minutes or so on why I am 4Barack (Lessig Blog)

Això que tenim aquí dalt és el que jo anomenaria: Fer Política Per Internet.

Què és? És una ciutadà no-polític professional que ha rebut un email demanant-li que exposi la seva posició respecte Barack Obama i Hillary Clinton.

El seu bloc té 10000 lectors només a Bloglines, i és el 1300 més important del món segons Technorati (Quate, aquí hay tomate!).

El motiu de perquè considero que és política per internet (i no propaganda per internet) és perquè tot i que són dues persones que no es coneixen, qui escriu l'email diu que el que ell pugui dir sobre els dos candidats pot ajudar a reconsiderar el vot d'alguns amics.

El que és important del vídeo és que és de persona a persona i sense intermediaris: Algú escriu un email a un altre, i aquest altre diu coses directament a mi. (i això és molt diferent que l'Artur Mas i el seu vídeobloc).

Ara resum del vídeo: El vídeo ve a dir que tot i que les polítiques dels dos candidats són bastant semblants s'ha de considerar tres coses: el caràcter dels candidats, la integritat i el que faran.

Vull dir que en el minut 10:45, el vídeo fa correccions de lectura igual que jo he fet amb El Periódico (alguna floreta m'he de tirar :) ).

Au, ja està. Aneu a mirar el vídeo que val molt la pena.