dilluns, 7 d’abril del 2008

Huguet acusa al Gobierno de actuar de forma "irresponsable" e "insolidaria" en la crisis del agua
En declaraciones a TV3, Huguet ha asegurado que "el gobierno de Madrid se está mostrando claramente insolidario" con el problema de la sequía, tras reprocharle que "tiene la tendencia de interferir en lo que no le toca, y cuando tiene responsabilidades, a no cogerlas". "El Estado es irresponsable [...]. No puede ser que no haga y no deje hacer", ha afirmado.

El Govern aposta per pous, aigües subterrànies i transport en vaixell per fer front a la sequera
La vicepresident primera del Govern, María Teresa Fernández de la Vega, ha assegurat avui després del Consell de Ministres que aquestes mesures estan sent analitzades per la ministra de Medi Ambient en funcions, Cristina Narbona, juntament amb la Generalitat i que les solucions concretes, que encara es desconeixen, "es posaran sobre la taula quan estiguin ultimades".

Per a això, ha afirmat la vicepresidenta, es realitzaran "totes les reunions necessàries en tots els nivells necessaris" perquè l'Administració central està en "contacte permanent" amb la catalana i amb la resta per abordar els problemes compartits. De la Vega ha apel·lat a la responsabilitat, al rigor i a la serietat en aquest tema.

És la batalla dels logos socialistes!!

spa vs cat

Gobierno de España vs Govern de Catalunya. Ells tenen el poder polític, nosaltres tenim... bé, no sé què tenim, però som els que vivim aquí.

El més important de la notícia és veure com els socialistes catalans no diuen ni piu. Només han parlat el Francesc Baltasar d'ICV (que jo vaig sentir al programa 59 segons i el vaig trobar molt sensat) i ara parla Josep Huguet. L'única socialista que diu res és la Teresa Cunillera i total per dir que millor que no diguem res: "el debate del agua se debe hacer con menos ruido".

I també vull posar emfasi en això del "contacte permanent" entre el Gobierno de España i el Govern de Catalunya, perquè ja ho van dir amb el tema de la T-Sud de l'aeroport del Prat i el Govern de Catalunya la Generalitat de Catalunya no va pintar res de res. I Montilla content.