dimarts, 14 de juliol del 2009

Duran i Lleida Blog » Com avaluar el nou model de finançament
Per tant, conclusió: l’acord de finançament incompleix descaradament la llei orgànica de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya.

El 'no' de CiU a la financiación rompe la estrategia de Duran
Duran se reveló ayer mucho más conciliador en su blog de Internet. El democristiano criticó la falta de bilateralidad en las reuniones Gobierno-Generalitat, pero evitó expresiones de trazo grueso.

Què us sembla si obliguem estudiar Català a España perquè, com a mínim, no diguin bestieses?

Duran tampoco ayudó mucho a la estrategia de Artur Mas, que hasta este fin de semana ha venido reiterando que a Cataluña le tocan 5.000 millones y no 3.800. "Mi intención no es evaluar el acuerdo a partir de la cifra", mantiene Duran.

ODM! Estic d'acord amb el Duran!

A esa posibilidad le tienen terror los diputados de CiU, especialmente los de Unió. Según fuentes de CiU en el Congreso, el temor es que les pueda pasar como a ERC cuando rechazó en solitario el Estatuto catalán y lo pagaron en las urnas reiteradamente.

Benvinguts al mundillo de les interpretacions cutrilles de El País. Avui entendrem que ERC va perdre vots, no perquè seguís endavant amb un segon tripartit que els seus votants, desencantats, no entenien, sinó que van perdre vots perquè en realitat estimen Zapatero i el nou Super-Estatut que ens va donar. Així doncs, en les properes eleccions, CiU perdrà vots perquè els seus electors també estimen Zapatero.