dilluns, 14 de setembre del 2009

El Imparcial: Opinion: : Nuevo esperpento nacionalista en Cataluña
Que un pequeño pueblo del Maresme decida de modo ilegal que quiere dejar de pertenecer a España para ligarse a una inexistente nación catalana es una broma de mal gusto.

Vinga, som-hi. El Imparcial es fan dir.

El Imparcial: Noticias: El 40% de los ciudadanos de Arenys vota a favor de la independencia de Cataluña

Si senyor! A partir d'ara direm els resultats comptant els que no voten.

Jo proposo un altre titular:

En un pequeño pueblo marinero, una abrumadora mayoria del 60% de españoles se opone a votar a favor de la desintegración de su pátria natal, España


Segueixo comentant la notícia perquè és per riure:

La organización de Falange instaba continuamente a la tranquilidad a los suyos, y además veló por que no se exhibieran banderas preconstitucionales

Us imagineu veure banderes pre-constitucionals en una manifestació on es reclama que la Constitución prohibeix referèndums?

Un portavoz hizo un discurso íntegramente en catalán, en que defendió la españolidad de Cataluña y la Constitución, y al final todos cantaron el himno 'Cara al sol', con el brazo en alto.

Això del discurs en català ho posen negreta! I per què defensen l'españolitat de Catalunya parlant en Català? Per què no en español? Estan acomplexats? He d'entendre que el "cara al sol" el van cantar en castellà perquè sinó també ho dirien.

Los cien manifestantes llevaban banderas constitucionales y de Falange, y una gran pancarta con la leyenda 'Por la unidad de España'

És una pena que no hi fossin els del PP. Tal com fan els titulars en aquest diari, he d'entendre que la no presència vol dir que els sembla bé la independència i opten per no defensar la unitat d'España.

Però molt bé que hagin fet el discurs en català i que no hagin portat les banderes pre-constitucionals.