diumenge, 30 de setembre del 2007

(no tan) Petita valoració mensual:

El que més m'agrada són les 400 visites (en 3 mesos) a la pàgina de la wiki parlant del que faig en aquest bloc, que vaig actualitzant per si voleu remirar-la. ;)

També destacar les 3900 pàgines vistes d'aquest mes. Un bonic rècord, encara que aquest mes també és el que he escrit més: 225 cosetes.

També ha pujat el temps mig de la visita que es situa en 6 minuts. Vaig dir que el mes passat era de 10 minuts, però Sant Google ha canviat les divisions i el mes d'Agost, ara, es queda en 4 minuts. Com que sé que sóc l'únic amb la meva resolució de pantalla que visita el bloc puc aïllar-me en les estadístiques i saber que jo hi passo 29 minuts de mitja per visita (200 visites aquest mes). Són 100 hores al mes. Més de tres hores al dia?

Em comença a costar trobar les notícies del passat a les que vull fer referència. Des de Febrer 2004 fins a Febrer 2007 (dos anys) havia escrit 1259 entrades. Des de Març fins ara (set mesos) n'he escrit 1050. S'entén que no trobi res, oi? Sort de les categories.

Però també genero categories a tota velocitat, 253 ara mateix. Això és perquè he creat un nou gènere de categories per ajuntar coses que passen sovint: Zapatero Promet, Zapatero no compleix, CiU i PP, PSC al Congreso, la realitat deformada pel Montilla. La categoria que més m'ha agradat crear és la "reis cremats", que pensava que seria un tema que moriria ràpid però no deixen de tirar-hi benzina.

La part més important és el canvi en la plantilla d'aquest bloc, que fins ara, en homenatge a la Constitución Española, romania inamobible, invariable, inmaculada. Però durant aquest mes hem afegit una tercera columna, basicament perquè l'apartat de categories és llarguíssim. Amb aquesta tercera columna he afegit coses com un tag cloud, tres fotos del flickr, una imatge de feedburner, i també una enquesta.

Per ara, a l'enquesta he preguntat "Us voleu conèixer?" que van votar que si 6 persones i cap negatiu. I també si "voldríeu que escrivís menys" amb 7 vots pel si i 7 més pel no. L'enquesta actual és la menys poblada amb només 3 vots: "Creieu que Gallardón o Rato podrien guanyar Zapatero?" en honor al que va dir Maragall. El Google Analytics em diu que han vingut 700 persones diferents a aquest bloc en el mes de Setembre, i la meitat no tornen, així que els 350 restants podrien votar ni que sigui el 3%. Penseu que els ciutadans que no aprecien la democràcia la perden.

Per cert, només 4 persones van voler trobar-se, i per tant, ho vam anular. En el més estil Un, Dos, Tres, ara us explicaré el que us heu perdut:

Hi haurà taules separades pels nacionalistes, catalanistes, federalistes, independentistes, separatistes, autonomistes, i sobiranistes. Al final del dinar un representant de cada taula tindrà el dret inalienable de llegir un manifest (prèvia aprovació per majoria qualificada dels comensals) explicant perquè tota la resta de taules estan equivocades i només si tothom fa el que ells diuen salvarem Catalunya. Acabat el dinar es repartirà, entre els assistents, una edició commemorativa del resum de l'Estatut elaborat per l'equip directiu, tècnic i legal del bloc amb la firma genuïnament falsa del fals del Zapatero. Després hi haurà un torn de precs i preguntes, i tothom se'n podrà anar a casa sabent que ha participat en un acte de construcció nacional.


Aquest mes he enviat dues coses a latafanera, una ha arribat a portada i l'alta no. Malauradament, a mi em sembla més important la que no ha arribat a portada. Què hi farem.

Ah, i m'ha agradat la indignació generada per citar a TWT.

Au, fins al mes que ve. :)