dilluns, 29 d’octubre del 2007

Ibarra creu que caos a les infraestructures catalanes és degut a haver dedicat els diners 'a policia, televisió autonòmica i identitat'

I s'oblida del principal motiu pel que les coses van malament només a Catalunya: perquè parlem Català. Si acceptéssim lliurement deixar de parlar aquesta llenguota lletjota, segur, però segur de veritat, que tot aniria millor. I la prova és que a la resta d'España no parlen Català i tot va de meravella. Menys al País Basc perquè també tenen la ceguera política de parlar una altra llenguota estranyota. I no és veritat que el País Basc vagi tan bé com diuen. El País Basc va malament perquè no volen parlar Español ni tenir la Enseña Española. Ja s'ho faran si van en contra el progrés. Després que no es queixin si els avions no volen volar des dels seus aeroports, com passa al Prat.

I és evident que el problema és el Català perquè el President perd el temps estudiant idiomes mentre els ciutadans vivim en un caos permanent.

Ibarra va acusar els partits catalans de "no haver tret prou diners" dels pressupostos estatals, tal i com sí que ha fet ell.

Ara t'escolto Ibarra. Tothom apunta en la mateixa direcció. Gallardón també deia que hem de ser els catalans que invertim. I Maragall també va veure que si els catalans volem trens a Catalunya els haurem de pagar nosaltres, com vam fer amb les autopistes. I Montilla també diu que si no som exigents amb Madrid no s'invertirà a Catalunya.

Ara que tots sabem que el futur de Catalunya està a les mans dels catalans, què tal si deixem el futur d'España en mans dels españols? Què tal si els deixem independitzar-se i que escriguin lliurement la seva Constitució?