dijous, 20 de setembre del 2007

La forma més moderna de ser espanyol es defensar la seva pluralitat i diversitat
Jose Luís Rodríguez Zapatero ha dit que confia que uns serveis públics gestionats per la Generalitat, que des de la proximitat funcionaran millor.

Montilla: “la forma más moderna de ser español, es no sólo aceptar su pluralidad y diversidad sino defenderla y practicarla, sin complejos ni prejuicios. Y poder ejercer la catalanidad con libertad y plenitud es la mejor manera de participar en el proyecto compartido que es la España de 2007”

A veure catalans, des d'aquí us vull advertir de la presa de pèl monumental que suposen aquest parell d'españols que són Zapatero i Montilla. Com a mínim en les paraules que avui ens ocupen.

Ni pluralitat, ni diversitat. Serem tots españols i tot es decidirà a Madrid. Això és el que volen Montilla i Zapatero.

Zapatero: no volem uns serveis gestionats per la Generalitat, volem que ens traspassis rodalies (vies incloses) i l'aeroport del Prat. Si no fas això ens estàs manipulant, perquè fas servir les paraules "españa plural" quan les teves accions són d'españolista ranci.

Montilla: No estàs exercint la catalanitat amb llibertat i plenitud si ni t'atreveixes a tenir grup propi a Madrid (i menys encara bloquejar els Presupuestos), deixes entrar institucions españoles a entitats catalanes, ets incapaç d'exigir que els edificis públics tinguin la senyera, ets incapaç d'impedir la tercera hora de Castellà.


I ara un comentari del bloc de la Lourdes Muñoz, que segurament l'esborrarà perquè és un insult.

I DESPRES VOTES CONTRA LES SELECCIONS CATALANES....QUAN PENSES DIMITIR HIPOCRITA MENTIDERA?

Al PSC són tot paraules. Els fets són que Catalunya és España. I recordem el lema de Montilla: Fets no paraules.

El que fa Montilla és aplicar un suau sedant per desactivar les pretensions catalanes. Jo vaig veure-ho quan va dir que l'abstenció és perquè els ciutadans ja ens agradava que manessin els socialistes. I també ho vaig veure quan Maragall deia que l'Estatut no servia de res i Montilla responia "ja veureu com rectificarà". I també ho veig quan diu que no pararà els peus a ZP, però que tot va bé perquè tindrem més diners que amb el Pujol. Quan Montilla llança una ofensiva contra la idea d'una Catalunya deprimida, no ho fa per defensar una Catalunya orgullosa, ho fa perquè ens estiguem quiets sense fer soroll. "Tranquils no estigueu deprimits, tot va bé". Quan diu que mai hi havia hagut tanta inversió a Catalunya és perquè no demanem res més. És españolisme pur. Res de catalanitat amb llibertat i plenitud.

I després tenim l'altre Montilla que és el que ens fa creure que ell defensa Catalunya.